Werkgevers

Per provincie

ACC ICT

ACC ICT

ACC ICT is specialist in IT-continuïteit. Dat wij 'State of the Art' technieken gebruiken om oplossingen te ontwikkelen onderstreept onze ambities, maar de techniek alleen is niet de reden dat wij het verschil maken. Het is de loyaliteit en het commitment van onze mensen en een werkomgeving waarin werknemers het naar hun zin hebben, fouten mogen maken en waar ze hun talenten en vaardigheden kunnen blijven ontwikkelen. Je werkt aan concrete doelen zodat je jezelf én de organisatie steeds weer een stapje verder weet te brengen.

AFAS Software

AFAS Software

Werken bij AFAS? Waarom zou ik dat willen?

Nou, bijvoorbeeld omdat je dan bij het beste en leukste softwarebedrijf van Nederland werkt. Eigenlijk, niet eens alleen het leukste softwarebedrijf van Nederland, maar zelfs de beste werkgever van Europa! 

Bij AFAS werken we met 500+ collega’s om meer dan 12.000 klanten te bedienen. Met impact. Voorbeeldje: aan élk brood dat in de supermarkt verkocht wordt, heeft onze software bijgedragen. En elke maand worden er 2,7 miljoen loonstroken met AFAS gemaakt. De grote accountantskantoren, universiteiten, ziekenhuizen: allemaal AFAS. Een flinke en mooie verantwoordelijkheid dus om alle IT-infrastructuren 24/7 operationeel te houden!

In het team AFAS ICT werken we met de nieuwste technieken en proberen we onze eigen werkzaamheden iedere dag verder weg te automatiseren. Zo is er ruimte om nieuwe dingen te leren en toegevoegde waarde te bieden met aandacht en persoonlijk contact. We werken op basis van vertrouwen en daar hoort veel verantwoordelijkheid bij.

In het team zijn System Administrators, System Engineers en Security Engineers werkzaam. Samen zorgen we voor een stabiele en veilige omgeving. De plek die we bieden geeft ook alle ruimte om uit te vinden of IT-beheer of IT-security jou het beste past.

Aknostic

Aknostic

Wat ga je doen?

Bij Aknostic ga je aan de slag als Cloud engineer in een van onze (klant)teams en ben je samen verantwoordelijk voor het bouwen, verbeteren en beheren van verschillende cloud oplossingen. Maak kennis met onze filosofie van de ‘duurzame en agnostische’ infrastructuur en leer over verschillende cloudplatformen en Kubernetes. Vernieuwende en innovatieve oplossingen, we gaan voor niks minder.

Hoe ga je doen?

Als consultant werk je aan uitdagende projecten voor mooie klanten en een dag bij Aknostic ziet er nooit hetzelfde uit. We streven altijd naar de beste maatoplossing voor de klant, adviseren hierover en blinken uit in het bouwen en beheren van cloud native infrastructuren. Door middel van tools zoals Kubernetes, Openstack, Terraform en Ansible[a][b] maken we bedrijven klaar voor de toekomst met agnostische infrastructuur.

Met wie en waar?

Vanaf een werfkelder aan de Oude Gracht in Utrecht werken onze cloud engineers en cloud architects. We zijn trots op een hoog kwalitatief team met verschillende persoonlijke en professionele achtergronden. Dit brengt veel kennis, lol en creativiteit mee. Brainstormen gaat dan ook goed samen met een drankje in de binnenstad van  Utrecht.

Art Of Automation

Art Of Automation

Art Of Automation B.V. is trots zich als deelnemer van Job in the Cloud te mogen presenteren. Binnen ons bedrijf krijg je de gelegenheid om je in de volle breedte van ons vakgebied in te zetten en ontwikkelen.

Ons team spant zich dagelijks in om kwalitatieve dienstverlening betaalbaar beschikbaar te stellen. We focussen ons op het bedenken, bouwen en beheren van complexe IT-infrastructuren. Wij zorgen ervoor dat al onze klanten en partners de aandacht en focus krijgen, die hoort bij een dienstverlening die opvalt door een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau.

Wij nemen onze klanten de zorg voor IT uit handen, zodat zij zich volledig op hun dagelijkse werkzaamheden kunnen richten. Het bouwen van oplossingen voor onze relaties begint vaak aan de pool- of tafeltennistafel, waarna we de tijd nemen het projectplan verder gestalte te geven.

Sinds 2019 beschikken wij over ons eigen glasvezelnetwerk in Noord-Holland, waarop wij onze diensten als zakelijk internet en MPLS beschikbaar stellen. Wanneer je bij ons aansluit, krijg je de kans om bij te dragen aan het bouwen van onze eigen infrastructuur met de nieuwste hoogwaardige technologieën.

Avantage

Avantage

Avantage is een groeiende IT-organisatie met ruim 200 medewerkers. Wij geloven dat IT altijd en overal voor onze klanten moet werken. Dat doen we door ingewikkelde problemen te vertalen naar simpele IT-oplossingen, waardoor onze klanten productiever gaan werken. Er is een collegiale werksfeer en ruimte voor nieuwe ideeën en innovatie.

Avensus

Avensus

Avensus: Samen werken aan een vertrouwde digitale wereld

Informatie technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit. Dit stelt bedrijven in staat om steeds sneller, efficiënter en slimmer te worden. Je wilt optimaal gebruikmaken van deze nieuwe kansen, terwijl de complexiteit, risico’s en reguleringen rondom IT alsmaar toenemen. Dat vraagt om een deskundig partner. 

Deskundig, betrokken, plezier, no nonsense en samenwerking

Die deskundige partner zijn we óók voor onze medewerkers. We stippelen samen met jou een plan uit om je verder te ontwikkelen, waarbij je zowel horizontale als verticale carrièrestappen kunt maken. Als jij dat wilt natuurlijk. Als multi-specialist biedt Avensus jou interessante uitdagingen, inspirerende opdrachtgevers en mooie kansen op het gebied van Cloud en Security. Daarmee zijn wij een onderscheidende werkgever die medewerkers helpt om prettig te werken en succesvol te zijn. We hebben de slagkracht van een grote onderneming met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist. Met 150 collega’s werken we aan Modern Workplaces, Smart Security en 24/7 Managed Cloud Services. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers state-of-the-art, ontzorgd en veilig kunnen werken. Check onze LinkedIn-pagina voor interessante ontwikkelingen en projecten.

Inhoudelijk en aantrekkelijk!

Cloud en Security zijn hot, omdat ze bedrijven helpen sneller, efficiënter en slimmer te worden. Terwijl complexiteit, risico’s en regelgeving rondom IT als maar toenemen willen onze opdrachtgevers juist optimaal gebruikmaken van deze nieuwe kansen. Daarom helpen wij ze met dienstverlening op het gebied van Transitie, Managed Cloud, Managed Security, High Grade Security en Control. Die puzzel ziet er elke keer anders uit en dat maakt het ontzettend leuk. Meer weten? We gaan graag met je om tafel!

Zelfstandige en betrokken teams

De medewerkers van Avensus Groep werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist. Bij Avensus kun je je verder ontwikkelen binnen jouw specialisme, je in de breedte ontwikkelen door ook aanverwante technieken te leren of bijvoorbeeld doorgroeien naar een rol als servicemanager of leidinggevende.

Locaties

Almere
Straat van Florida 11
1334 PA Almere
+31 (0)36-5393100
info@avensus.nl

Weert
Kelvinstraat 15
6003 DH Weert
+31 (0)85 020 00 70

Apeldoorn
Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
+31 (0) 55 30 10 100

Basefarm

Basefarm

Ja, ook Basefarm zit in de Cloud! Al 18 jaar zijn wij een Europese Managed Service Provider. Al onze klanten hebben hun meest belangrijke applicatie aan ons toevertrouwd met 1 taak: Optimale beschikbaarheid van hun applicatie! Dit doen wij met public, private en hybrid cloudinfrastructuur en -diensten Daarnaast is Basefarm gespecialiseerd in Big data zoals AI, Machine Learning en gegevensbeveiliging: dát is onze specialisatie. Klinkt goed hè?

Maar wat Basefarm nou écht leuk maakt, dat zijn onze mensen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Basefarm is begonnen in Scandinavië waar veel van jouw toekomstige collega’s zitten. Allemaal een beetje nerdy en allemaal mensen die ervan houden om na te denken over techniek en innovatie. En niet geheel onbelangrijk: mensen die dit kunnen vertalen naar praktische oplossingen voor onze klanten. Want dáár doen we het uiteindelijk voor.

Wat zit erin voor jou?

Basefarm neemt jou heel serieus en investeert in jouw kennis. Naast dagelijkse on-the-job coaching staan een Basefarm Academy, Basefarm Tech Academy en de Operations Center Training al gepland. Zorg dat je ID-Card of paspoort klaarligt…. Het is namelijk niet in Nederland.

BIT

BIT

Bij BIT werken 35 medewerkers. Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed en veilig bij één partij willen regelen. Wij besteden veel aandacht aan onze klanten. Daarom willen we graag dat je met de goede oplossing komt, ook als dat vraagt dat je even wat langer nadenkt of met een collega overlegt.

Bizway

Bizway

Veilige hosting en werkplekbeheer, dat is waar Bizway (onderdeel van de Intermax Group) goed in is. Door middel van persoonlijke support ga jij meedenken met de IT-uitdagingen van onze klanten. Jij levert oplossingen waarop de klant kan vertrouwen. En dat maakt je werk nu zo leuk!

Wij zijn een jonge club mensen, onze organisatie is volop in ontwikkeling en het opleiden van mensen zoals jij zit in ons DNA. Bij ons ben je dus aan het juiste adres om samen met de organisatie mee te groeien en te ontwikkelen.

Caesar Experts

Caesar Experts

Wij helpen organisaties om hun business doelstellingen te realiseren. Dit doen wij door het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van krachtige, vernieuwende ICT-oplossingen. Onze combinatie van vakmanschap en toegewijde medewerkers is hierbij dé sleutel tot succes.

Respectvol, passie, gedreven, samenwerken, enthousiast, betrouwbaar; het zit bij elke werknemer in het bloed! Ook bij jou? Dan ben je onze nieuwe collega.

Claranet

Claranet

Claranet is expert in IT-infrastructuur met jarenlange ervaring op het gebied van (online) werkplekken, security, netwerken, managed hosting én cloud. Als medewerker van Claranet ben je onderdeel van een informele, open cultuur waarin je aangemoedigd wordt je verantwoordelijkheden te nemen, zowel voor je werk als voor je persoonlijke ontwikkeling; of dit nu op het eigen vakgebied is of op andere gerelateerde vaardigheden of competenties. Ieders bijdrage is waardevol en er is sprake van een sterke teamspirit. Bij Claranet werk je in een dynamische, op groei gerichte organisatie wat met zich meebrengt dat je flexibel moet zijn en goed om kunt gaan met veranderingen.

Onze dienstverlening is letterlijk en figuurlijk grensverleggend. Met een jaaromzet van meer dan € 360 miljoen en ruim 1.800 medewerkers is Claranet in acht landen op twee continenten vertegenwoordigd met kantoren, datacenters en een eigen internationaal netwerk. Ondanks de internationale groei heeft de focus sinds de oprichting in 1996 altijd op de lokale dienstverlening gelegen, vanuit lokale kantoren en vanuit lokale datacenters.

Claranet heeft bij het Computable Cloud50-onderzoek in 2018 een tweetal topnoteringen in de wacht gesleept als runner-up voor beste werkgever en meest innovatieve Cloud Service Provider.

CloudVPS

CloudVPS

Sluit je ogen eens en denk na: de grootste public OpenStack omgevingen van Nederland. Met jouw handen aan de knoppen. 

We zijn een jong en dynamisch bedrijf met als focus om onze grote klanten met complexe omgevingen te helpen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ons OpenStack platform. We werken in hechte teams en nemen de tijd om zaken aan elkaar uit te leggen. Door middelen aan te reiken waarmee bedrijven een eigen cloudoplossing volledig geautomatiseerd kunnen uitrollen, is CloudVPS uitgegroeid tot de grootste cloud providers in de Benelux.

Sinds 2019 is CloudVPS onderdeel van team.blue. Met ruim 1.000 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.

Conclusion FIT

Conclusion FIT

Conclusion FIT is dé partner die de hele ICT keten overziet. Van datacenter tot en met eindgebruiker. Samen met ruim 350 bevlogen vakspecialisten ontwerpen, bouwen, migreren, beheren én innoveren wij IT-landschappen bij startups, groeiers en gevestigde namen. Downtime is voor ons geen optie. Snel en proactief handelen, op elkaar kunnen bouwen en er 200% voor gaan, zijn overduidelijk gemeenschappelijke delers binnen onze club. Nieuwsgierig geworden? Join us! En ontdek wat je nog meer in je mars hebt.

Constant IT

Constant IT

Constant IT, gevestigd in de Kauwgomballenfabriek te Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

De combinatie van kennis en ervaring maakt dat wij klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Wat je bij ons doet, heeft direct invloed op onze eigen organisatie en die van onze klanten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.  

Cyso

Cyso

Cyso is in 1997 opgericht door drie studenten die de huidige organisatie met 40 medewerkers nog steeds leiden. Werken bij Cyso is werken met de allernieuwste internet en cloud technologie. Wij gebruiken state-of-the-art apparatuur voor onder meer ons glasvezelnetwerk, storage toepassingen en anti-DDoS diensten. In de dagelijkse praktijk zetten wij de laatste open en closed source software in om onze hostingdiensten te verzorgen, zoals big data en object storage toepassingen, container services en cloud diensten. Samen zijn we een sterk team en doen we regelmatig leuke dingen.

DeLorentz & Partners

DeLorentz & Partners

Wil je je studie combineren met een uitdagende leerbaan, dan ben je bij DeLorentz & Partners aan het juiste adres. Je wordt altijd persoonlijk begeleid door een senior professional.

Het Managed Services team van DeLorentz & Partners heeft als ICT dienstverlener jarenlange ervaring in infrastructuur, netwerken, Cloud en security. We richten ons op opdrachtgevers die een deel van, of de hele ICT willen uitbesteden. We werken voornamelijk voor de sectoren Hospitality, Private Equity, Non-profit en Overheid.

We adviseren onze opdrachtgevers over hun transitie naar de Cloud en helpen ze met het creëren van een digitale werkomgeving. Laagdrempelig, efficient en veilig. We zorgen ervoor dat systemen en services bijdragen aan de bedrijfsvoering. Volledig in de Cloud, on-premises of hybride.

De Cloud is altijd in beweging, met kansen en bedreigingen. We stellen een security beleid op en implementeren de technische maatregelen ervoor. Dat doen we als Microsoft Gold partner voornamelijk met Microsoft producten. Maar waar nodig maken we ook gebruik van andere diensten om zo de beste combinatie van producten aan te kunnen bieden.

DeLorentz heeft een informele cultuur, met fijne collega’s, mooie projecten met ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Plezier in je werk staat voorop!

Meer informatie over DeLorentz & Partners vind je op onze bedrijfspagina.

Denit

Denit

Wil je werken met VMware, CentOS, Debian, Ubuntu Linux en/of Microsoft Windows systemen? Wil je in aanraking komen met diverse technologieën, zodat je naast je expertise ook leert omgaan met andere systemen? En wil je werken bij een topwerkgever in de hosting & cloud? Wij denken jou zeker een uitdaging te kunnen bieden!

Iedere functie bij Denit biedt voldoende en leuke afwisseling in taken en verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd en kunt jezelf zijn in een goede sfeer met veel humor. Bevlogenheid, meedenken en meewerken om werkgeluk te vergroten wordt gewaardeerd!

DesktopToWork

DesktopToWork

DesktopToWork gelooft dat ICT in een continue veranderde wereld simpeler kan. ICT-systemen moeten altijd werken als middel, zodat ondernemers en medewerkers worden ontzorgd. Op deze manier kan de hele organisatie zich focussen op zijn eigen werkzaamheden. Om van iets bijzonders iets gewoons te maken, of van iets gewoons iets bijzonders te maken.

DesktopToWork, een jong en groeiend bedrijf waar ambitie en plezier hand in hand gaan. Bij ons op de werkvloer heerst een open en flexibele sfeer, waarin iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen en te groeien, daarom stimuleren we onze medewerkers om nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren.

Als jij op zoek bent naar een uitdagende werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en samenwerken met leuke en ambitieuze collega's, dan is DesktopToWork misschien wel de juiste plek voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons team kunnen versterken en helpen om onze doelen te bereiken. Dus waar wacht je nog op?

Dyflexis

Dyflexis

Heb jij een passie voor techniek? Heb je affiniteit met cloud engineering, DevOps of Linux of wil je deze leren en werken met de laatste technieken? Dan zoeken we jou!

Aan de slag gaan met code, dat is waar jij zin in hebt!

Wij maken de leukste en het mooiste workforce management systeem van de wereld. Dit betekent dat we vooraan willen staan op het gebied van innovatie, gebruiksvriendelijkheid en passie voor ons vak willen uitstralen.

Met een team van meer dan 80 jonge professionals werken we hard om onze SaaS software continu te verbeteren en te innoveren. En met succes: onze klanten geven ons een 4.7 op Trustpilot. Wij groeien enorm hard en kijken ambitieus binnen en buiten de grenzen van de lage landen. Wij geloven in korte lijntjes en directe feedback. Goede ideeën worden toegejuicht. Als jij blij wordt van je werk, worden wij blij van jou!

De ontwikkeling van onze developers vinden we heel belangrijk en passie voor techniek is bij ons een vereiste. Dat is echter niet het enige dat belangrijk is. We geloven dat de beste resultaten behaald worden door als een team te werken in een no-blame cultuur. Zo zul je te werk gaan in een scrum team en ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor innoverende en creatieve oplossingen.

Wat wij bieden

 • Heel veel uitdaging en de gelegenheid om veel te leren en jezelf te ontplooien

 • Doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen en uitgebreide coaching en opleidingsmogelijkheden

 • Onze eigen chef-kok die jou elke middag verwent met een voortreffelijke lunch

 • De mooiste werkplek van Nederland met pooltafel, indoor golfbaan en uitzicht op Den Haag!

 • Een leuk, jong internationaal multidisciplinair team van top engineers om mee te werken en om van te leren

 • De leukste feestjes, borrels, uitjes en weekendjes weg

 • Een dynamische en proactieve omgeving

 • Gratis abonnement voor boksschool 'ARJ Trainingen'

Eshgro

Eshgro

Wij zijn Eshgro, een Cloud service leverancier die bedrijven begeleidt in hun transitie naar de Cloud om een moderne, digitale werkplek te creëren. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Met onze Cloud Configurator, een catalogus van 700 business applicaties, helpen wij onze klanten in 7 stappen naar de Cloud!

Het overtreffen van verwachtingen, een ‘Can Do’ mentaliteit en het hebben van plezier in je werk, omschrijven onze cultuur. Er worden regelmatig uitjes en borrels georganiseerd. Ook is er genoeg tijd voor een potje tafeltennis of een gezellige lunch met collega’s. Wij hebben een ambitieuze groeidoelstelling en jij kunt daarin bijdragen!

Eurofiber

Eurofiber

Wil jij jezelf ontwikkelen in een dynamisch bedrijf, waar we de dingen net even anders durven te doen? Waar we er iedere dag naar streven om beter te zijn dan de dag ervoor? Waar we samenwerken met elkaar, onze klanten en leveranciers? Dan is Eurofiber wellicht een mooie plek voor jou!

Als wij vertellen waar wij ons bij Eurofiber mee bezighouden en welk effect dat heeft op de alledaagse dingen binnen onze maatschappij, reageren mensen doorgaans verrast: 'En dat allemaal door middel van glasvezel?' is een vaak gehoorde reactie. Wij geven je geen ongelijk. Er schuilt meer achter glasvezel dan je in eerste instantie zou denken. Maatschappelijke uitdagingen vragen anno 2021 om toekomstgerichte digitale oplossingen. En dat maken wij mogelijk.

Nederland zien wij als één grootstedelijk gebied. Hierbinnen verbindt Eurofiber bedrijven, overheden, gemeenschappen en economieën met elkaar. Hierdoor staan wij aan de basis van ontwikkeling. Op dit moment ligt de focus van innovatieve start-ups, bedrijven en kennisinstituten op 5G, multi-cloud oplossingen en Artificial Intelligence. En wij innoveren graag met hen mee.

Gedreven door ons geloof in samenwerking, leggen wij de verbinding tussen innovatie en de samenleving. Wij dragen bij aan een digital society. Een plek waar iedereen de mogelijkheden van de digitale wereld zelf kan inrichten. Een society waarin we het beste in elkaar naar boven halen.

Evolve IP

Evolve IP

Evolve IP is een internationaal bedrijf met meer dan 400 medewerkers dat een breed Cloud portfolio aanbiedt gericht op communicatie systemen voor de zakelijke markt en contactcenters. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen Europa is Evolve IP toonaangevend op het gebied van Cloud Communications. Ons hoofdkantoor in Europa vind je in Rotterdam. Wil je meer weten van ons bedrijf en diensten ? Bekijk dan onze website www.evolveip.nl of neem contact met ons op : 088-4283111

Exact

Exact

Exact is de leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 550.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Sta jij aan de start van je carrière of ben je toe aan een vervolgstap? Bij ons krijg je alle ruimte om je kennis en vaardigheden te vergroten. We bieden we aan elke medewerker skills-, kennis- en producttrainingen. Je ontdekt wat voor jou werkt en krijgt alle kansen om je eigen carrière richting te geven. Er zijn genoeg mogelijkheden. En als we ons doel bereikt hebben, vieren we dat samen. Work hard, play hard.

Fairbanks

Fairbanks

Fairbanks zoekt LINUX talent!

Ben jij op zoek naar een uitdagende leerbaan en wil je niet op de gebaande paden lopen? Is LINUX voor jou hiervoor het juiste OS?

Fairbanks ontwerpt, bouwt en beheert innovatieve Open Infrastructure en OpenStack private cloud omgevingen. Onze teams bestaan uit ervaren engineers met uiteenlopende persoonlijke en professionele achtergronden, en bij deze leerbaan wordt je “on the job” opgeleid tot professional! Je werkt met verschillende Linux gerelateerde oplossingen en leert in teamverband meer en meer ‘cutting edge’ technieken te gebruiken zoals OpenStack, Ansible, Docker, SaltStack, Kubernetes en Ceph.

Fairbanks vindt het een uitdaging om jong talent op te leiden tot professionals, de werkzaamheden vinden dan ook plaats in een hecht team waarbij de focus ligt op samenwerking, kennisdeling, taakverdeling en training on the job. Door deze samenwerking, kennisdeling, taakverdeling en training kom je telkens een stap verder in de techniek, en zal je merken dat je kennisgebied zich snel uitbreidt. Wanneer je je een nieuwe techniek eigen gemaakt hebt, dan kun je hier mee aan de slag en ervoor kiezen wederom een nieuwe oplossing te leren kennen.

GKS ICT Solutions

GKS ICT Solutions

GKS ICT Solutions maakt onderdeel uit van een dynamische onderneming in de Betuwe. Wij zorgen flexibel, persoonlijk en snel voor ICT oplossingen, regelen altijd overal snel internet met bedraad en draadloze verbindingen.  En we zijn bedreven met het installeren van slimme camerasystemen voor observatie- en bewakingsdoeleinden.

Onze dienstverlening is innovatief en onze werkcultuur is informeel en open. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen, juist omdat je flexibel, leergierig en gedreven bent. Daardoor word je als medewerker gewaardeerd binnen onze groeiende onderneming.  Er is aandacht voor jou als persoon en we hebben regelmatig een bedrijfsuitje of een leuke attentie. Pak jij een probleem op als een uitdaging? En wil je graag deel uit maken van een onderneming, die vooruit kijkt en werkgeluk belangrijk vind? Dan ben je welkom in ons team.  

H2B Consulting

H2B Consulting

H2B Consulting houdt zich bezig met het leveren van diensten aan kleinere internet service providers en zakelijke klanten. Wij zijn opgericht in 2013 en werken als een echte business partner met onze klanten. Hierbij zijn daadkracht, vakkennis en passie sleutelwoorden bij ons succes. Wij geloven in leren ’on the job’ en zien iedere dag als een nieuwe mogelijkheid om iets nieuws te leren.

Hierbij ondersteunen we onze klanten met actuele monitoring van hun netwerken zodoende problemen of knelpunten snel gesignaleerd en opgelost worden. Ook bieden wij security diensten aan gericht op de beveilig van bedrijfsnetwerken.

Daarnaast houden wij ons bezig met software development. Samen met één van onze klanten werken wij samen aan een op maat gemaakte administratie en technische provisioningstool in één. Hierbij werken wij middels de Agile methodiek waarbij het van groot belang is de wens van klant en eindgebruiker zo nauwkeurig mogelijk om te zetten naar user friendly software. Programmeertalen waarin het team mee werkt, zijn onder andere Python en Javascript.

Wil je iedere dag leren, jezelf ontwikkelen en werken in een team met veel enthousiasme en een open bedrijfscultuur?

Wij horen graag van je!

Hallo

Hallo

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze werkplekken in de cloud kunnen onze klanten altijd en overal werken. En met onze zakelijke telefonieoplossingen en internet echt altijd bereikbaar. We staan voor de klant klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor onze klanten werken.

Werken bij hallo, betekent werken in een snelgroeiende organisatie waar klant- en medewerkerstevredenheid hoog in het vaandel staat. Met een ambitieus en gezellig team van 300 collega’s maken wij ICT eenvoudig voor alle MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat ze altijd en overal kunnen samenwerken met onze oplossingen en staan altijd voor ze klaar met persoonlijk advies.

hallo, heeft in Nederland verschillende regiokantoren in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Tilburg en Zeewolde

Locaties

hallo, Alkmaar
Robijnstraat 76
1812RB Alkmaar

hallo, Barendrecht
Ziedewij 3b
2991LA Barendrecht

hallo, Amsterdam
Meeuwenlaan 98
1021JL Amsterdam

hallo, Tilburg
Kamerikstraat 23
5045TW Tilburg

hallo, Zeewolde
Gildenveld 6
3892DG Zeewolde

Hogeschool Utrecht – Dienst IM&ICT

Hogeschool Utrecht – Dienst IM&ICT

Als medewerker van de afdeling IM&ICT loop je altijd voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Een nieuwe tool voor online leren? Een livestream met de mogelijkheid van directe interactie? Met je team werk je aan oplossingen waar het hoger onderwijs echt wat aan heeft. Gewoon, omdat je over de vereiste kennis en vaardigheden beschikt en je graag aan de slag gaat voor onderwijs en onderzoek. 

De Dienst Informatiemanagement en ICT (IM&ICT) helpt docenten en onderzoekers om de gewenste innovatie van onderwijs en onderzoek te realiseren, er werken ongeveer 130 mensen. Dat doet de dienst door een optimale digitale leer-, onderzoek- en werkomgeving te creëren. Een omgeving die stabiel en betrouwbaar, veilig en duurzaam is. Dat doen we in DevOps teams zoals System Integrations, AppDevelopement, Digitale Onderzoeksomgeving, Identity & Accessmanagement, MediaAssetManagement/E-Depot. Deze zelfstandig opererende teams werken voortdurend in verbinding met docenten en onderzoekers. Kijk voor meer info op https://www.hu.nl/imict.

Hosted.nl

Hosted.nl

Hosted.nl is een managed hosting partij waarbij je alle denkbare ICT oplossingen voorbij ziet komen. Deze dienstverlening bieden wij aan bij bedrijven, overheden en instellingen. Diensten die wij aanbieden zijn onder ander public cloud oplossingen op basis van KVM, Citrix, XenServer, Hyper-V, VMware of binnen de Azure-stack! Of dat het nu Kubernetes zijn of Docker, niets is ons te gek! We houden van automatiseren zodat wij voldoende tijd overhouden om achter de flipperkast te duiken! 

Wij zijn een jong en erg gedreven team en zeer betrokken met onze klanten. 

i4PROJECTS

i4PROJECTS

i4PROJECTS is een nuchtere hardwerkende ICT partij uit Ede en omgeving, zonder kapsones die gewoon goed werk wilt leveren. Wij geloven dat de relatie met jouw klanten heel waardevol voor je is. Want een goede relatie met een klant betekent dat hij of zij tevreden is met de diensten die jij levert. Op een no-nonsense manier laten we je zien hoe ICT en automatisering in jouw voordeel werkt als je het goed inzet.

Infinity

Infinity

Aan het begin van je carrière wil je vooral ervaring opdoen. De ruimte hebben om fouten te maken en te leren, nieuwe technologieën eigen te maken en dat binnen een vertrouwde omgeving. Om te leren, maar ook om te ontdekken wat je wel of niet leuk vindt. In de huidige markt volgen ontwikkelingen zich razendsnel op. Binnen Infinity IT omarmen wij deze innovaties, samen met onze strategische partners. Zo hebben we toegang te de leukste, nieuwste en meest uitdagende projecten. Jonge mensen geven wij daarbij graag een kans om te werken met deze innovatieve oplossingen. Daarom bevindt ons kantoor zich ook in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Kom gerust eens sfeerproeven. De tafeltennistafel, tafelvoetbal, bar en dj set staan al klaar. En als je heel enthousiast bent, kan je alvast plaatsnemen aan onze werk/statafels met meerdere schermen. Wil jij toegang tot onze hybride of private cloud? Neem dan contact op! 

Infradata

Infradata

Infradata is een grote organisatie en staat bekend als de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator gericht op het ontwerpen, leveren, implementeren, beveiligen, onderhouden en beheren van Next Generation Secure Networks voor de telecom operators, service providers en Mission Critical networks. Infradata levert als Network Integrator een substantiële bijdrage aan de realisatie van de hoogwaardige Next Generation Network infrastructuur in Nederland.

Interconnect

Interconnect

In 1995 werd Interconnect door de broers Rob en Jeroen Stevens opgericht en uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 80 medewerkers. Het hoofdkantoor van Interconnect is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2006 is daar ook het eerste datacenter gevestigd. In 2011 is het tweede datacenter van Interconnect geopend in Eindhoven. Wij opereren onafhankelijk van derden en maken altijd strategische keuzes die bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten. Ambitieuze jongeren zijn welkom bij ons!

Intermax

Intermax

Intermax, de cloud- en managed securityspecialist gelooft dat jouw carrière de sleutel is voor ons succes. De ontwikkelingen in onze branche gaan snel. Jij houdt deze bij om te zorgen dat we onze klanten oplossingen voor de toekomst aanbieden. En dat maakt je werk nu zo leuk. Officieel zijn we een ‘Great Place To Work’. Een organisatie waarbij veel activiteiten naast het werk worden georganiseerd en iedereen elkaar goed kent.

ITON

ITON

Samen met zeventig gepassioneerde collega’s zijn wij al meer dan veertig jaar één van de meest moderne serviceproviders van Nederland. Met betrouwbare en slimme IT creëren we blijvende waarde voor organisaties en medewerkers. Dat doen wij met ongeveer zestig medewerkers vanuit het mooie Veenendaal.

 

Traineeship

Binnen ITON krijg je als trainee de ruimte om je te ontwikkelen tot cloud professional. We zijn vooruitstrevend, ambitieus en investeren graag in talent. Goede begeleiding is dan ook vanzelfsprekend. Je komt te werken in een dynamisch en enthousiast team, dat zich richt op het leveren van toegevoegde waarde bij onze klanten. Dat doen ze op basis van goed doordachte diensten en state of the art technische oplossingen. Wij zorgen dat jij gereed bent voor een goede start in de cloud.

Onze kwaliteit

We beschikken over het ISAE 3402 type 2 certificaat: een waarborg voor de beheersing van financiële- en IT-processen. Daarnaast beschikken we over het ISO/IEC 27001:2013 certificaat. Het certificaat, uitgegeven voor ons managementsysteem, toont aan dat we binnen onze organisatie procesmatig omgaan met het beveiligen van informatie. Met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen.

Onze partners

ITON werkt met de producten van Microsoft en Dell. Door een hechte samenwerking met deze partners leveren wij een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. ITON heeft niet voor niets de hoogst genoteerde partnerstatus bij Microsoft en Dell EMC. Daarnaast behoren we tot de top 10 van hosting providers en zijn we aangesloten bij de DHPA. Daar wil jij toch ook deel van uitmaken?

Onze ambitie

De waarde van IT is inmiddels ruimschoots bewezen. Desondanks geloven wij dat we nog aan het begin van de mogelijkheden staan. Beeld je eens in wat er gebeurt als organisaties hun tijd, kennis en kunde inzetten om nog beter te innoveren. Wat er gebeurt als ze nog meer gebruikmaken van data en nog beter begrijpen wat klanten en deze wereld nodig heeft.

Daar begint onze droom. Wij willen de beste managed service provider van Nederland zijn. Waarom? Omdat als wij onze droom waarmaken, onze klanten niet alleen de tijd en ruimte hebben om aan een betere wereld te bouwen, maar vooral het vertrouwen krijgen dat de mogelijkheden eindeloos zijn en er geen grenzen bestaan aan de waarde die kan worden gecreëerd. Dan ontstaat echt een blijvende glimlach. Daar kun jij onderdeel van zijn.

 

JG Solutions

JG Solutions

JG Solutions is een jong en ondernemend bedrijf. Wij bieden innovatieve oplossingen voor Cloud, ICT-infrastructuur, telefonie, softwareontwikkeling en ICT-beheer. Daarnaast geven wij advies met verstand van zaken zodat onze klanten slimmer kunnen werken met ICT.

Ons informele karakter, gecombineerd met onze no-nonsens mentaliteit maakt onze organisatie flexibel en makkelijk benaderbaar. Naast grote zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief, stimuleren wij jouw ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen en cursussen.

Join our AVenture® at First Impression

Join our AVenture® at First Impression

Meer dan 180 fanatieke AVenturers® vormen samen First Impression: een superfast groeiende scale-up met sky-high ambities. Wij zijn gek op én bovenal het allerbeste in het bedenken, creëren en realiseren van audiovisuele merkbelevingen. Dit doen wij wereldwijd voor retail, gyms & experience centers; van Tilburg tot Tokio en voor merken als Rituals, Basic-Fit en Siemens.

Het is onze droom om wereldspeler te worden in de creatie van dynamische merkbelevingen. En die droom gaan we realiseren. De reis hiernaartoe is ons AVenture®. Are you in?

Kirema Personalize IT

Kirema Personalize IT

Kirema Cloud technology ondersteunt organisaties op alle mogelijke manieren bij het inrichten van een betrouwbare, flexibele en veilige IT-omgeving. Een fundament voor een optimaal presterende organisatie. Door het bedenken en implementeren van slimme IT-oplossingen voor de inrichting van uw infrastructuur, zoals een Cloud desktop, Office 365, IP-telefonie en Wi-Fi. Jong talent krijgt alle kansen binnen onze organisatie.

Korton

Korton

Korton is al meer dan 20 jaar actief in de ontwikkeling en exploitatie van mobiliteitsoplossingen, ICT-dienstverlening en Cloud services. Wij ondersteunen organisaties, bedrijven en mensen, dit om tijd en geld te besparen en nieuwe innovatieve digitale veranderingen te omarmen. Door de groei die Korton doormaakt, zijn er momenteel veel veranderingen en gaan we als organisatie veel nieuwe uitdagingen tegemoet! Zo gaan we binnenkort verhuizen naar een nieuw pand en zijn we nieuwe markten aan het aanboren. We zijn daarom op zoek naar engineers die goed zelfstandig kunnen werken, met de klant meedenken en initiatief durven nemen! Wat krijg je daarvoor terug? Veel vrijheid, de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe technologieën en 70 gezellige collega’s. We hebben een open en informele cultuur met veel ruimte voor humor.

Leaseweb

Leaseweb

Leaseweb is 'in de clouds' begonnen. Onze Nederlandse oprichters waren 20 jaar geleden nog actief als professionele piloten. Ze begrepen het belang van betrouwbaarheid en internationale connecties. Ze gingen grenzen over. Ook vandaag de dag maakt die visie nog deel uit van ons DNA. Uitgroeien van startup tot internationale speler is nog maar het begin. Leaseweb is een ideale start als je internationaal wilt gaan werken.

Luna

Luna

Luna is één van de langst bestaande Internet Service Providers in de Nederlandse internetmarkt. Wij zijn in 1994 gestart als leverancier van internetverbindingen aan particulieren en het MKB. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot expert op het gebied van Managed Hosting (VMware) en aanbieder van ICT-totaaloplossingen voor de (groot)zakelijke markt. De gehele IT-infrastructuur is in eigen beheer, zodat Luna zo min mogelijk afhankelijk is van derden. Een compacte organisatie die innoveert en waar je veel kunt leren.

MCX

MCX

Heb je een mening en ga je een technische uitdaging niet uit de weg? Kom dan bij MCX werken. MCX beheert al 20 jaar haar eigen cloud van waaruit wij onze klanten bedienen. De private cloud wordt aangeboden vanuit drie datacenters. MCX verzorgt de volledig infrastructuur om de klanten toegang te bieden tot hun applicatie in het datacenter.
Het beheer wordt in teams uitgevoerd voor een groep van klanten. Wij willen door elke klant als verlengstuk van hun IT afdeling worden gezien. Daarom bieden wij onze klanten een oplossing op maat. De werkzaamheden worden voor het grootste deel vanaf thuis of kantoor uitgevoerd, maar we gaan ook regelmatig op gesprek bij de klant. Jij wordt met al je kennis een belangrijke spil in het team. Ga je de uitdaging aan? Dan bieden we je een baan waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen succes. Wij geven je alle mogelijkheden (opleiding, laptop, telefoon en mogelijke leaseauto) en flexibiliteit om door te groeien. Wij zorgen voor de middelen, jij zorgt ervoor dat je de baan van je leven krijgt.

 

Missing Piece

Missing Piece

Missing Piece is een organisatie die gespecialiseerd is in ICT Outsourcing. Onze ICT Outsourcing omvat in principe “alles”. Het is een volledige “Server Based Computing” oplossing. Wij zorgen voor alle hardware, software en eventueel netwerkverbindingen die hiervoor benodigd zijn, inclusief telefonie via Skype voor Bedrijven, geïntegreerd in Citrix. Missing Piece richt zich hierbij op het ontwikkelen van nieuwe concepten in de dienstverlening die de bedrijfsprocessen van onze klanten ondersteunen. Wij zien dat steeds meer organisaties de ICT uitbesteden.

Missing Piece groeit mee met alle mooie technologische ontwikkelingen die hier onderdeel van zijn!

Wil jij deel uitmaken van onze enthousiaste club mensen, werken in een prettige en informele werksfeer en meegroeien in de mooie technologische ontwikkelingen? Solliciteer dan bij Missing Piece!

Mr-Orange

Mr-Orange

Mr-Orange is een onafhankelijke full-service ICT-partner, ISO 27001 gecertificeerd. Wij helpen onze klanten met altijd en overal veilig kunnen werken. Dit doen wij onder andere door onze eigen cloudomgeving vanuit twee datacenters, maar we doen dit ook op omgevingen van de klant, bij de klant. Wij zijn een gezellig, collegiaal en warm team. Er heerst een informele werksfeer waarin de mentaliteit ‘we doen het SAMEN’ echt van toepassing is. Hart voor de klant en hart voor elkaar is wat werken bij Mr-Orange kenmerkt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in het team ‘gezien’ wordt. We hebben oog voor je professionele ontwikkeling, maar vinden het ook belangrijk dat je je goed voelt. Mr-Orange bestaat uit mensen die ambities hebben, gaan voor de lange termijn en zich ontwikkelen.

Nedcomp

Nedcomp

De technische basis op orde!

Nedcomp is een gecertificeerde Managed Service Provider met een persoonlijke touch. Managed Hosting, Managed Cloud of een goed advies over de infrastructuur; ons team houdt van uitdagingen en biedt dan elk project een veilige en betrouwbare oplossing. Met 20 jaar ervaring en een hecht team zijn we inmiddels specialist in Maatwerk zorghosting en zijn trots op onze samenwerking met E-zorg. Wij zijn op zoek naar een ‘jonkie’ die in het team past, graag uitdagende projecten oppakt en humor heeft.

NetStream

NetStream

NetStream is al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner op het gebied van netwerkinfrastructuur en cybersecurity. Onze dienstverlening is gebaseerd op het samenspel tussen mens, procedures en beleid, én technologische oplossingen. We combineren best practices met een krachtige combinatie van kennis en state-of-the-art oplossingen. Deze aanpak wordt onderstreept door jarenlange ervaring, certificeringen en opleidingen. Vanuit die basis helpen we een trouwe groep klanten waaronder overheidsinstellingen, zorginstellingen, bouw- en transportbedrijven - met het ontwerp, onderhoud, monitoring en beveiliging van hun complete netwerkinfrastructuur. 

Met een compleet portfolio benaderen we de beschikbaarheid en beveiliging van netwerken op verschillende niveaus. Zo bewaken we de netwerktoegang met Next Generation firewalls. In combinatie met endpoint security, Multi-Factor Authenticatie-oplossingen (MFA), slimme inrichting en routering van netwerkstromen en applicaties zijn risico’s op alle vlakken afgedekt. Om naast veiligheid ook de flexibiliteit en schaalbaarheid van netwerken te verbeteren, bieden we SD-WAN. Door slim om te gaan met netwerkverkeer en applicaties zijn netwerken zeer toekomstgericht. Dit biedt organisaties de kans om flexibel mee te groeien met nieuwe marktkansen en businessmodellen. Vanzelfsprekend zonder concessies te doen aan de veiligheid. 

Om organisatie op maat te ondersteunen, werken we intensief samen met vooraanstaande leveranciers in de netwerk- en securitymarkt. Zo kennen we de laatste trends, innovaties en bedreigingen. Dit stelt ons in staat de netwerk- en securityomgeving van organisaties te ontwerpen, in te richten en te optimaliseren volgens de meest actuele inzichten en met innovatieve oplossingen. Daarnaast is NetStream altijd op zoek naar jong talent wat de mogelijkheid krijgt om in de praktijk kennis te maken met netwerk- en cybersecurity oplossingen!

NSO

NSO

NSO is een ambitieuze organisatie en altijd op zoek naar toptalent!

Als aanstormend ICT professional bij NSO ondersteun je de medewerkers van onze klanten snel, vakkundig en vriendelijk met al hun IT-vragen en problemen. Je spreekt afwisselend met de directeur van een groot bedrijf, logistiekmedewerker of een interne IT-manager. Je logt het ticket en gaat aan de slag.

Dé ICT professional bij NSO is mogelijk anders dan je gewend bent. Onze professionals lossen namelijk álle incidenten en service verzoeken op. Makkelijk of moeilijk, server of desktop, printer of hypervisor. Er is geen tweede of derde lijn. You’re it. Daarom zitten er alleen toppers in dit (klanten)service-team en is het opleidingsplan erop gericht om je doorlopend breder en dieper te ontwikkelen.

NSO is een succesvolle Managed IT dienstverlener met een Rotterdamse mentaliteit die de tijd neemt om naar je te luisteren. Wij helpen bedrijven om productiever, innovatiever en winstgevender te zijn. Dat doen wij met passie voor ons vak, met persoonlijke dienstverlening en door ons werk gewoon te doen. Alles wat wij doen is erop gericht het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Parentix

Parentix

Parentix is een Cloud Service Provider gespecialiseerd in het hosten van zakelijke software in de cloud. Een jonge, platte en gezonde organisatie met 50 collega’s die werken bij de afdelingen cloud engineering, delivery engineering, software development, marketing en sales. Bij Parentix zijn wij altijd op zoek naar gedreven cloud engineers die graag willen werken bij een leuk en groeiend bedrijf.

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government is een vooruitdenker; een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. Wij hebben passie voor de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markt creëren we toekomstbestendige oplossingen.

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PinkRoccade Local Government biedt jou een leerwerkplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om te kunnen doorgroeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

Prodicom

Prodicom

Prodicom is specialist op het gebied van IT-infrastructuur, netwerken, cloud en security.
Prodicom staat voor Professionals Die Communiceren. Onze kernwaarden zijn openheid, eerlijkheid en transparantie. Door kennis op maat te leveren, vormen wij de verbindende schakel tussen business en IT.  IT is geïntegreerd in alle bedrijfsprocessen. Bedrijven staan of vallen ermee. Prodicom zorgt voor een betrouwbare en toekomstbestendige IT-omgeving door te denken in oplossingen en resultaten. Wij geloven dat IT er is om het leven makkelijker te maken.


‘’Bij Prodicom doen wij geen andere dingen, maar doen wij dingen ánders. Wij doen dingen anders, omdat we vinden dat het beter kan"

In een wereld die continu verandert, hebben wij een aanpak die meeverandert. Wij ontzorgen organisaties op het gebied van IT-infrastructuur met het leveren van de juiste kennis en supportdiensten.

In Alkmaar werkt een hecht team van professionals samen aan mooie projecten voor klanten die bij ons passen. Maar na inspanning is er ook altijd tijd voor ontspanning. Wanneer het kan sluiten we de week af tijdens een vrijdagmiddagborrel. We dagen elkaar op kantoor uit voor een potje tafeltennis, darten of gamen. Een goede werksfeer en plezier zijn randvoorwaarden bij Prodicom.

Prodicom groeit, en jij groeit mee

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers maar ook studenten zich blijven ontwikkelen. Daarom stellen we voor onze Prodicom medewerkers en studenten een ontwikkelplan op. Samen bekijken we waar de ambities, doelen en wensen liggen. We maken een concreet plan om deze te behalen en zorgen we voor een stabiele en veilige omgeving. Jouw succes is ons succes en we doen er alles aan om jou te laten slagen. Bij Prodicom geven we je alle ruimte om uit te vinden welke werkzaamheden en rollen het beste bij jouw passen.

Provide

Provide

Provide is een organisatie die al jarenlang klanten ontzorgt door geheel of gedeeltelijk de verantwoordelijkheid voor de goede werking van de IT uit handen te nemen. De focus van Provide ligt op het realiseren en beheren van werkplek tot datacenter inclusief de applicaties en beveiliging zowel op locatie als op afstand. Wij beheren & monitoren op een slimme en effectieve manier. Kortom, wij ontzorgen onze klanten! Provide is een platte organisatie met een informele structuur waarbij eenieder de kans krijgt zich persoonlijk te ontwikkelen en initiatief zeker gewaardeerd wordt. Voel jij je in zo'n organisatie thuis….. dan willen wij graag kennis met je maken!

Provolve IT

Provolve IT

Cloud Solutions Specialist

Jij bent de specialist die de digitalisering de baas is. Een toenemend aantal bedrijven verschuiven naar ‘de cloud’ & SaaS ter verhoging van productiviteit en versterking van hun strategische positie. Jij ontwerpt, bouwt en onderhoud cloudoplossingen en infrastructuren, met alles wat daarop draait, naar de wensen van de opdrachtgever. Waar de klant niet helder heeft wat hij wil laat jij je expertise gelden.

Je bent een bruggenbouwer tussen het functionele en technische terrein, tussen de Cloud mogelijkheden en het on-premise gedeelte. Je bent zowel technisch onderlegd als sociaal vaardig. Het vastleggen van je werk, in gescripte code of documentatie, vind jij een no-brainer. Het automatiseren van manuele taken is voor jou een sport.

Wij zijn Provolve IT

Een specialistisch IT-bedrijf met de focus op applicatie-, workspace management en cloudoplossingen. Kort door de bocht: alles wat te maken heeft met het beheren van applicaties, de digitale werkplek en de cloudoplossingen. Als team zijn we meer dan 35 jaar actief.
Daarnaast ontwikkelen wij Easy Software Deployment waarmee het uitrollen van bedrijfssoftware een fluitje van een cent is.

Wij hanteren een platte structuur. Communicatielijnen zijn kort en informeel. Als gevolg van onze groei zoeken we specialisten die willen aanschuiven bij onze ronde tafel. Je krijgt de ruimte om je vleugels te spreiden en we hopen dat je mee denkt om onze groei nader vorm te geven. Aangezien wij dagelijks bij klanten op locatie werken zijn wij hoofdzakelijk als remote team actief. In ons virtuele kantoor maken wij gebruik van oplossingen als Microsoft 365 en Asana. Naast ons virtuele kantoor zijn wij ook flexibel aanwezig bij co-working space Tribes. Ieder kwartaal plannen we een bedrijfsupdate met een etentje. Onze kernwaarden (hier) zijn niet promotioneel bedoeld; wij leven ze.

Als trainee ontvang jij al het volgende:

 • Geen maximum aantal vakantiedagen
 • Hoge mate van flexibiliteit: remote werken, eigen tijdsindeling
 • Marktconform salaris
 • Ontwikkelingsbudget
 • Bonusregelingen
 • Virtuele werkplek met de benodigde tooling om jouw werk te kunnen doen

Waar wij jouw hulp kunnen gebruiken:

Het opzetten en door ontwikkelen van onze managed services propositie op het gebied van de Microsoft Cloud en de moderne werkplek (modern workplace). Van digitale werkplek tot cloud datacenter. Je werkt samen met ervaren cloud & system engineers.

Jij ziet de Microsoft stack als dé oplossing voor IT-uitdagingen waar moderne bedrijven tegenaan lopen. Met het slim en geautomatiseerd inrichten van deze technologieën help je bedrijven beter, sneller en slimmer (samen) te werken.

Proxsys

Proxsys

Welkom bij Proxsys!

Jezelf ontwikkelen bij een ICT-bedrijf waar passie voor technologie door de aderen vloeit? Ervaring opdoen bij een bedrijf waar je zelf aan de knoppen zit? Werken bij een bedrijf dat met vette techniek een geheel eigen platform heeft gebouwd en tot diep in de infrastructuur alles zelf ontwikkelt en beheert? Met zo’n 60 professionals elke dag met plezier samen meters maken? Waar klanten èn medewerkers centraal staan en jij zelf je carrière bepaalt?

Als dit je aanspreekt, kom dan vrijblijvend een bak koffie bij ons drinken en sfeer proeven. Je mag zelf bepalen met wie, want we doen niet aan moeilijke brieven of ingewikkelde procedures.

Quality

Quality

Quality is bij uitstek de kennisorganisatie op het gebied van Business & Solution Architectuur. Wij houden ons bezig met de meest uitdagende, diverse en complexe vraagstukken op het gebied van Cloud, Security, Network en SDN. Als kennisorganisatie zijn wij altijd op zoek naar specialisten die zich thuis voelen in een multidisciplinair team en met passie de behoeften van onze klanten vertalen naar passende (maatwerk)oplossingen. De ontwikkelingen m.b.t. de Cloud staan niet stil. Voor ons betekent de Cloud meer dan alleen data-overdracht naar de Cloud. Ons multidisciplinair team begeleidt onze klanten optimaal bij verschillende Cloud-transitievraagstukken op het gebied van business, informatie en techniek. Al deze aspecten zijn van groot belang voor een succesvolle Cloud strategie. Van het vaststellen van de behoeften (business & strategie) tot aan de implementatie van de solutions (engineering) zijn onze klanten in goede handen, waarbij onze dienstverlening zich kenmerkt door het creëren van waarde. Werken bij Quality is een goede mix van hard werken en gezelligheid! Naast een inhoudelijke uitdaging, bieden wij je ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en je ambities waar te maken. 

Quanza

Quanza

Quanza Engineering is een IT dienstverlener met een platte organisatie en een informele cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werkplezier is belangrijk, maar hard werken ook, en dat zorgt ervoor dat we continu blijven groeien. Met ondertussen ruim 70 collega’s nemen we de verantwoordelijkheid voor maatwerk IT infrastructuur die altijd online moeten zijn. Werken bij Quanza betekent samen bouwen aan een snel groeiende technisch hoogwaardige organisatie.

Sentia

Sentia

Sentia timmert hard aan de weg. Als één van de snelst groeiende IT-dienstverleners in de Benelux kun je bijna niet meer om ons heen: hier gebeurt het! Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Delft en Gent werken wij hard aan dat wat ons drijft: state-of-the-art IT-infrastructuur voor onze klanten. Jong talent dat met ons meebouwt, is welkom.

SET Services

SET Services

SETServices ontzorgt de IT-uitdagingen van een diversiteit aan klanten van A tot Z!
Is IT jouw passie en wil jij je - net als SETServices - elke dag verbeteren om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in de IT?
Houd je er daarnaast van om (samen met je collega’s) elk probleem van de klant te zien als uitdaging en vind je het leuk om uitstekende service te verlenen aan onze klanten?
Kom dan ons team versterken en bouw aan je toekomst in de IT!

Simac

Simac

Simac kent een rijke historie. We zijn gestart in 1971, als eenmansbedrijf. Inmiddels zijn we een technologiebedrijf waar in totaal ruim 1100 mensen werken, verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië. Ons portfolio is heel breed. Als we het kort moeten omschrijven dan leveren en onderhouden we bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen.

Onder de holding Simac Techniek NV bevinden zich werkmaatschappijen, de Simac-bedrijven, met een breed assortiment aan oplossingen, producten en diensten. De oplossingen die de Simac-bedrijven aanbieden zijn te verdelen in twee gebieden: 

Information technology
We leveren een breed scala generieke IT-diensten met een focus op ontwerp, implementatie en beheer van IT-infrastructuren en ontwerp, bouw en levering van branchespecifieke en oplossingsgerelateerde applicaties. 

Smart technology
Voor diverse nichemarkten bieden we hooggespecialiseerde technologieoplossingen.

Simac is een familiebedrijf. De familie van de oprichter (Mac van Schagen) is eigenaar van Simac. Zijn zoon, Eric, is de huidige directeur en zijn kinderen werken inmiddels ook in het bedrijf.

Meer informatie over het bedrijf en onze oplossingen vind je op www.simac.comwww.werkenbijsimac.nl

SoftTech

SoftTech

Ben jij op zoek naar een leuke studie-/leerbaan? Wil je met Microsoft technologie aan de gang? In een team met collega’s die allemaal passie voor techniek hebben? Dan is SoftTech een leuk bedrijf om te komen werken.

SoftTech verzorgd voor mkb bedrijven in Nederland de automatisering. Dit werk varieert van het ondersteunen van gebruikers tot het uitrollen van nieuwe omgevingen. Jij zorgt samen met je team dat de automatisering goed aansluit bij de klanten. Daarom heb je ook de mogelijkheid diensten vanuit ons datacenter aan te bieden. Vanuit onze locatie in Zoetermeer werken we met 35 man, dus je hebt veel persoonlijk contact met iedereen. Ons kantoor zit vlak naast het station en midden in het centrum.

Solvinity

Solvinity

Solvinity levert private, public en hybrid clouddiensten voor managed hosting, analytics, workplace en security. Bij Solvinity werken mensen met passie. Momenteel hebben we ruim 250 nieuwsgierige en ambitieuze Solvineers in dienst, verspreid over vier Nederlandse vestigingen. We bieden een enthousiaste en dynamische werkomgeving waarin innovatie centraal staat. Creativiteit, expertise, integriteit en commitment zijn de kernwaarden die bij ons de basis vormen voor de nauwe en vaak langdurige band die we opbouwen met onze klanten. 

Tijdens je leer/werk traject ga je, misschien wel voor het eerst, kennismaken met het bedrijfsleven. Spannend en leerzaam, maar vooral ontzettend leuk. Jouw leerproces staat bij ons voorop. Daarom word je goed begeleid en zoeken we samen naar de taken en opdrachten die het beste passen bij jou en jouw niveau. Want eerlijk is eerlijk, als jij het naar je zin hebt, dan leidt dat voor ons ook tot het beste resultaat.

Speyk

Speyk

SPEYK is de ICT partner voor zakelijke dienstverlening en het onderwijs. Met meer dan 35 medewerkers sterk in advies en implementatie van managed- en cloud services. Dienstbaar naar klanten: De prettige mentaliteit van toen met de betrouwbare en toekomstgerichte technieken van nu. Nieuwerwetse ICT, dat is SPEYK.

Tachyon Security

Tachyon Security

Met een baan bij Tachyon Security ga je een boeiende carrière tegemoet op het gebied van cybersecurity. Hier krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen.

Je gaat aan de slag in het Network en Security Operations Center en helpt onze klanten te beschermen tegen cybersecurity-incidenten. Van daaruit is er eventueel de mogelijkheid om door te groeien tot technisch specialist 2e- en 3e-lijns support, of door te stromen naar professional services en consulting

Telindus

Telindus

Telindus, onderdeel van de Proximus Company, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van IT-infrastructuur oplossingen. Dankzij een hoog certificeringniveau en toegang tot de nieuwste ontwikkelingen, loopt Telindus voorop in de markt. Telindus heeft ruime ervaring met klanten in alle segmenten van de markt. Wij zijn continu op zoek naar IT-specialisten met een commerciële of technische achtergrond. Je moet om kunnen gaan met een veranderende en groeiende organisatie en je hebt een ‘can do’-mentaliteit.

The Infrastructure Group

The Infrastructure Group

Ben jij op zoek naar een uitdagende leerbaan, wil je werken met AlmaLinux, CloudLinux, Debian en Ubuntu gebaseerde platformen en wil je in aanraking komen met diverse technologieën, datacenters en hardware, zodat je naast je expertise ook leert omgaan met andere systemen? Dan denken wij jou zeker een uitdaging te kunnen bieden!

The Infrastructure Group is de werkgever waar je “on the job” wordt opgeleid tot professional! Je werkt met verschillende Linux gerelateerde oplossingen en leert in teamverband meer en meer ‘cutting edge’ technieken te gebruiken zoals Ansible voor het automatiseren van processen.

The Infrastructure Group is expert in IT-infrastructuur met jarenlange ervaring en specialisatie op het gebied van open source Linux besturingssystemen, security, netwerken, managed hosting en cloud diensten.

LiteServer B.V. vormt het fundament van onze dienstverlening en ontwerpt, bouwt en beheert hosting platformen. LiteServer biedt met een volledig eigen netwerk en bijbehorende apparatuur wereldwijd hosting diensten aan, waaronder primair virtuele (VPS) en dedicated servers.

Infra Blocks B.V. verzorgt webhosting en Managed Hosting Services ontzorgt klanten als het om support en system engineering gaat.

We werken in een hecht team dat de verwachting van de klant wil overtreffen en nemen de tijd om zaken aan elkaar en de klant uit te leggen. Kwaliteit van diensten en “hostmanship” staat bij ons centraal.

TransIP

TransIP

Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techicus aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools.

Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 1.000 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.

Tredion

Tredion

Tredion is een jonge, innovatieve enthousiaste en bevlogen ICT-specialist met passie voor het vak. Wij zijn continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren. Nu en in de toekomst.
Met onze automatiseringsoplossingen werken bedrijven efficiënter. Zij realiseren hun doelstellingen en besparen kosten. Zij werken prettig, zonder technische beperkingen. Tredion levert ICT-oplossingen die naadloos aansluiten bij klanten.

True

True

True is een Nederlandse serviceprovider voor managed web- en werkplekomgevingen. Sinds 2000 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en clouddienstenverlening rondom de digitale werkplek. True wil niet de grootste worden, maar groots zijn in klantgedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en werkplekdiensten. Met managed webomgevingen richten we ons op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Wij zoeken mensen die in iedere werkdag een uitdaging zien.

Uniserver

Uniserver

Uniserver maakt complexe IT-processen simpel en wil daarin de allerbeste zijn. Die toppositie dwingen we af door ‘gewoon’ te blijven, te doen en te bewijzen. Alleen 100% is voor ons goed genoeg, zelfs als klanten ons al waarderen met een tien. Op deze Uniserver-manier bieden we onze klanten een goede nachtrust in de cloud. Maar ondanks dat veiligheid, stabiliteit en continuïteit ons bestaansrecht is, hebben we het lef om te blijven veranderen. Leer jij met ons mee?

Vancis

Vancis

Bij Vancis zorgen we dat onze klanten in het onderwijs, onderzoek, de zorg en lokale overheid hun doelen kunnen verwezenlijken. Dit doen wij door het aanbieden van betrouwbare Cloud & Managed Services. Met onze 80 deskundige medewerkers werken we iedere dag aan deze doelstelling. Bij Vancis krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Zo bepaal je zelf je werkuren en is er de mogelijkheid om thuis te werken. Passie voor je werk en plezier hebben vinden wij belangrijk. Wil jij het studeren combineren met ervaring opdoen in de praktijk? Kom bij Vancis werken!

VECOZO

VECOZO

VECOZO is hét landelijk communicatiepunt voor de zorg. Onze missie is al 20 jaar onveranderd: met slimme IT-systemen verlagen we administratieve lasten en kosten in de zorg. Inmiddels telt VECOZO ruim 250 medewerkers en groeien we ook in 2022 weer lekker door. Ook qua techniek staan we niet stil. Bij VECOZO werk je in een cloud-only omgeving.

Denk of doe jij altijd net even wat anders dan anderen? Bij ons ben je geen buitenbeentje, maar een mooie aanwinst. Nieuwe ideeën zijn namelijk altijd welkom. Om innovatie extra te stimuleren, houden we ieder kwartaal een IT-innovatieweek. Tijdens deze week testen we nieuwe technologieën of verzinnen we oplossingen; niets is te gek!

Het bieden van een mooie werkomgeving waar jonge professionals zich kunnen ontwikkelen is voor VECOZO belangrijk. Elk semester lopen er stagiaires en afstudeerders bij ons rond, en regelmatig kunnen we via ons Young Professional Programma ook na het afronden van de studie iets voor elkaar betekenen.  Bij ons krijg je de kans en juiste begeleiding om te leren en al jouw certificaten te halen. Kies niet voor een baan maar voor een vervolg van jouw loopbaan en ontwikkel jezelf tot Azure Cloud Engineer!

VPSServer.com

VPSServer.com

VPSServer.com is een jong en internationaal georiënteerd bedrijf. Onze klanten komen uit landen over heel de wereld. Op dit moment hebben wij meer dan 10 datacenters in gebruik van waaruit wij onze producten aanbieden. Deze zijn verspreid in Noord-Amerika, Europa en Azië. Wij bieden schaalbare Virtuele Servers aan tegen een zeer scherpe prijs. 

Ons team is jong, erg gedreven en zeer betrokken. Wij willen ons team versterken en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s met dezelfde mentaliteit.

Walraven

Walraven

Inspired by smart solutions from the start

Walraven was established in 1942. Our founder, the great-grandfather of our current CEO, was an inventor with a love for simple and smart solutions. And now, more than 75 years later, we are a globally active company in the installation market, still driven to develop simple, yet smart product systems. With our wide range of products and expert advice, we can provide complete fixing solutions for any project, no matter how large or complex.

Our products are small compared to the often huge projects they are used in. But it’s the small parts that can make all the difference. If well thought-out, manufactured and supplied excellently, they can save time, add durability and generally make the lives of installers a lot easier and more effective.

In full control

As a producer, we retain control over our entire process; from concept to manufacturing, services and support; allowing us to be flexible, innovative and to ensure our high quality standards. Our products are intensively tested by ourselves and external institutes and comply with international and local standards. Through continuous development of our product systems, sharing our know-how, thinking beyond just our products and engaging our customers through outstanding services, we stay true to our founding philosophy: creating value in a smart way.

A multinational with a heart

Although we manufacture products, Walraven is about people first and foremost. This is why we aim to make a sustainable difference by building a multinational with a heart. The key is to always think long term. And as a family business that comes naturally to us. We care deeply about our workers, our innovators, our family; and we care about you, our customers. Making your work more effective every day and at every level is what drives us. Therefore, we bring in our expertise to create smart solutions that add value to your work every day and at every level. This is why professionals all over the world choose Walraven. Whether it’s to fit out a starter home or build something that touches the sky.

Walraven. The value of smart

Smart working to secure our assets and data

As stated above, although we manufacture products, IT is a key driver and making the difference in both our internal processes as the connections with our suppliers, customers and partners. We have a multinational and global IT team that closely collaborates with our business colleagues and is seen as a business partner supporting and driving Walraven in their digitalisation journey. Information security is at high standards. but needs continuous attention. We are looking for smart people that want to contribute by smart working to protect our Walraven assets and data.

Wanbound

Wanbound

Bij Wanbound staat de medewerker centraal, want zonder jullie kunnen wij onze klanten niet helpen en ondersteunen. Werken bij Wanbound betekent werken in een hecht team waarin het gezamenlijke doel is om al onze klanten hoogstaande kwaliteit en service te leveren.

Onze cultuur
Wanbound is een vooruitstrevende organisatie die gericht is op de nieuwste ontwikkelingen binnen de IT. Wij worden gekenmerkt door een informele werksfeer waarbinnen het delen van ideeën en oplossingen voorop staan, met als het uiteindelijke doel om onze klanten hoogstaande kwaliteit en service te leveren. Wij zijn IT-ers in hart en ziel en zijn gek op nieuwe technologieën.

Wat bieden wij?
Wij bieden een baan om in te groeien, met een vast salaris, leuke collega’s en een fijne werkplek. Veel ruimte voor zelfontwikkeling, pingpongtafel-competities op niveau en Vrijmibo Kahoot sessies tijdens de lockdown.

Wat vragen wij?
Je bent gemotiveerd, ambitieus en enthousiast. Je werkt goed in teamverband en vind het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen.

XXL Hosting

XXL Hosting

Al meer dan 20 jaar zijn we actief op de hostingmarkt en verzorgen we voor 5000+ ondernemers, bedrijven en webbureau's de hosting van hun website en e-mail. We zien onszelf als een online hotel, waarbij wij onze klanten een vijfsterrenbeleving willen geven. Het "online verblijf" met hun website en e-mail in ons hotel moet qua klantenservice, beveiliging en techniek tot in de puntjes goed geregeld zijn. Zo helpen wij al deze klanten om online succesvol(ler) te zijn; iets wat steeds belangrijker voor hen wordt.