Werken én studeren

Binnen de ICT werkt vrijwel ieder bedrijf met cloud-omgevingen. Daarom is er steeds meer vraag naar Cyber Security & Cloud Engineers die deze omgevingen ontwerpen, bouwen en beheren. De wereld wordt steeds afhankelijker van IT en er zijn steeds meer digitale bedreigingen. Daarom is er ook steeds meer vraag naar specialisten op het gebied van Cyber Security.

Je kunt bijvoorbeeld werken als Cloud Engineer, Cloud Architect, Cloud Netwerk Specialist, Security Expert of Cloud Systeem- en Netwerkbeheerder.

Wil jij zo'n expert worden? Dan is de HBO-opleiding Cyber Security & Cloud én een baan bij een van de werkgevers van Cloud IT Academy voor jou de juiste start. We noemen dit een duale opleiding.

Duale HBO opleiding Cyber Security & Cloud

Om in de toekomst te werken op HBO niveau, volg je naast je baan twee dagen in de week de duale HBO opleiding Cyber Security & Cloud bij Hogeschool Utrecht. Ook krijg je opdrachten voor zelfstudie. Aangezien je in de praktijk veel leert, gaat de studie je makkelijker af. De opleiding is heel praktijkgericht, dus kun je veel opdrachten op de werkvloer maken. Bovendien ondersteunen de bedrijven van Cloud IT Academy je bij je studie. Daarom hebben zij het predicaat Investor in Young IT Talent.

Je CITA coach

Uiteraard vergt de combinatie werken en studeren wel discipline en doorzettingsvermogen. Je CITA ‘coach on the job’ is er voor je als je tegen dingen aanloopt die te maken hebben met je werk of met je studie. Daarnaast organiseert CITA diverse workshops en trainingsprogramma’s om je te ondersteunen.