Engineering your future

Je nieuwe baan bij een van deze succesvolle organisaties

Angarde

Angarde helpt bedrijven en organisaties innoveren met inzet van nieuwe en bewezen ICT oplossingen. We focussen op innovatieve technologie en zet deze in voor bouw, beheer en support van IT infrastructuren die altijd online moeten zijn. Wij hebben een platte organisatie met een informele cultuur. Zoek je een collegiale werksfeer met altijd ruimte voor nieuwe ideeën en verdere innovatie? Dan ben je welkom bij onze club.

www.angarde.nl

Avantage

Avantage is een groeiende IT-organisatie met ruim 200 medewerkers. Wij geloven dat IT altijd en overal voor onze klanten moet werken. Dat doen we door ingewikkelde problemen te vertalen naar simpele IT-oplossingen, waardoor onze klanten productiever gaan werken. Er is een collegiale werksfeer en ruimte voor nieuwe ideeën en innovatie.

www.avantage.nl

Basefarm

Ja, ook Basefarm zit in de Cloud! Al 18 jaar zijn wij een Europese Managed Service Provider. Al onze klanten hebben hun meest belangrijke applicatie aan ons toevertrouwd met 1 taak: Optimale beschikbaarheid van hun applicatie! Dit doen wij met public, private en hybrid cloudinfrastructuur en -diensten Daarnaast is Basefarm gespecialiseerd in Big data zoals AI, Machine Learning en gegevensbeveiliging: dát is onze specialisatie. Klinkt goed hè?

Maar wat Basefarm nou écht leuk maakt, dat zijn onze mensen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Basefarm is begonnen in Scandinavië waar veel van jouw toekomstige collega’s zitten. Allemaal een beetje nerdy en allemaal mensen die ervan houden om na te denken over techniek en innovatie. En niet geheel onbelangrijk: mensen die dit kunnen vertalen naar praktische oplossingen voor onze klanten. Want dáár doen we het uiteindelijk voor.

Wat zit erin voor jou?

Basefarm neemt jou heel serieus en investeert in jouw kennis. Naast dagelijkse on-the-job coaching staan een Basefarm Academy, Basefarm Tech Academy en de Operations Center Training al gepland. Zorg dat je ID-Card of paspoort klaarligt…. Het is namelijk niet in Nederland.

www.basefarm.com

BIT

Bij BIT werken 35 medewerkers. Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed en veilig bij één partij willen regelen. Wij besteden veel aandacht aan onze klanten. Daarom willen we graag dat je met de goede oplossing komt, ook als dat vraagt dat je even wat langer nadenkt of met een collega overlegt.

www.bit.nl

Bizway

Bizway is een jong bedrijf met 10 medewerkers. Met circa 450 eigen servers in Amsterdam (Xs4all DC2) en een directe glaskoppeling naar ons rack in Diemen (Xs4all EC1) zorgen we voor een zeer stabiele infrastructuur. Wij zijn volledig gericht op full managed 24/7 omgevingen. Dit doen we voor TV Stations, banken, uitgeverijen en grote webshops. Voor honderden web-bureaus/hostingpartijen door het hele land ontwikkelen en onderhouden we de technische infrastructuur.

bizway.nl

Caesar Experts

Wij helpen organisaties om hun business doelstellingen te realiseren. Dit doen wij door het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van krachtige, vernieuwende ICT-oplossingen. Onze combinatie van vakmanschap en toegewijde medewerkers is hierbij dé sleutel tot succes.

Respectvol, passie, gedreven, samenwerken, enthousiast, betrouwbaar; het zit bij elke werknemer in het bloed! Ook bij jou? Dan ben je onze nieuwe collega.

caesarexperts.nl

Cloud VPS (onderdeel IT-Ernity groep)

CloudVPS is de nummer één cloud & infrastructure solutions provider in Nederland. We zijn een jong en dynamisch bedrijf, onderdeel van de IT-Ernity groep (125 medewerkers); een snel groeiende Internet Service Provider voor consumenten en de zakelijke markt. Onze klanten maken gebruik van diensten zoals internet, telefonie, hosting, cloud- en netwerkoplossingen. We werken in hechte teams en nemen de tijd om zaken aan elkaar uit te leggen.

www.cloudvps.nl

Cloudmerge (onderdeel Quanza Group)

Quanza Engineering is een IT dienstverlener met een platte organisatie en een informele cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werkplezier is belangrijk, maar hard werken ook, en dat zorgt ervoor dat we continu blijven groeien. Met ondertussen ruim 70 collega’s nemen we de verantwoordelijkheid voor maatwerk IT infrastructuur die altijd online moeten zijn. Werken bij Quanza betekent samen bouwen aan een snel groeiende technisch hoogwaardige organisatie.

www.cloudmerge.com

Conclusion FIT

Conclusion FIT is dé partner die de hele ICT keten overziet. Van datacenter tot en met eindgebruiker. Samen met ruim 350 bevlogen vakspecialisten ontwerpen, bouwen, migreren, beheren én innoveren wij IT-landschappen bij startups, groeiers en gevestigde namen. Downtime is voor ons geen optie. Snel en proactief handelen, op elkaar kunnen bouwen en er 200% voor gaan, zijn overduidelijk gemeenschappelijke delers binnen onze club. Nieuwsgierig geworden? Join us! En ontdek wat je nog meer in je mars hebt.

www.conclusionfit.nl

Constant IT

Constant IT, gevestigd in de Kauwgomballenfabriek te Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

De combinatie van kennis en ervaring maakt dat wij klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Wat je bij ons doet, heeft direct invloed op onze eigen organisatie en die van onze klanten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.  

www.constant.it

Cyso

Cyso is in 1997 opgericht door drie studenten die de huidige organisatie met 40 medewerkers nog steeds leiden. Werken bij Cyso is werken met de allernieuwste internet en cloud technologie. Wij gebruiken state-of-the-art apparatuur voor onder meer ons glasvezelnetwerk, storage toepassingen en anti-DDoS diensten. In de dagelijkse praktijk zetten wij de laatste open en closed source software in om onze hostingdiensten te verzorgen, zoals big data en object storage toepassingen, container services en cloud diensten. Samen zijn we een sterk team en doen we regelmatig leuke dingen.

cyso.com

Denit

Wil je werken met VMware, CentOS, Debian, Ubuntu Linux en/of Microsoft Windows systemen? Wil je in aanraking komen met diverse technologieën, zodat je naast je expertise ook leert omgaan met andere systemen? En wil je werken bij een topwerkgever in de hosting & cloud? Wij denken jou zeker een uitdaging te kunnen bieden!

Iedere functie bij Denit biedt voldoende en leuke afwisseling in taken en verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd en kunt jezelf zijn in een goede sfeer met veel humor. Bevlogenheid, meedenken en meewerken om werkgeluk te vergroten wordt gewaardeerd!

denit.nl

Hostnet

Hostnet bestaat sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste en betrouwbaarste hostingproviders in Nederland. Inmiddels vertrouwen meer dan 280.000 klanten hun domeinregistraties, websites of infrastructuur aan ons toe. Werk je voor Hostnet, dan werk je voor een winstgevend en onafhankelijk bedrijf, op een toplocatie in Amsterdam. Je maakt deel uit van een enthousiaste club met jonge en gedreven mensen. Vakidioten en geeks, die hard werken, maar vooral ook veel plezier maken. Work hard, play hard!

www.hostnet.nl

i4PROJECTS

i4PROJECTS is een nuchtere hardwerkende ICT partij uit Ede en omgeving, zonder kapsones die gewoon goed werk wilt leveren. Wij geloven dat de relatie met jouw klanten heel waardevol voor je is. Want een goede relatie met een klant betekent dat hij of zij tevreden is met de diensten die jij levert. Op een no-nonsense manier laten we je zien hoe ICT en automatisering in jouw voordeel werkt als je het goed inzet.

www.i4projects.nl

Infradata

Infradata is een grote organisatie en staat bekend als de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator gericht op het ontwerpen, leveren, implementeren, beveiligen, onderhouden en beheren van Next Generation Secure Networks voor de telecom operators, service providers en Mission Critical networks. Infradata levert als Network Integrator een substantiële bijdrage aan de realisatie van de hoogwaardige Next Generation Network infrastructuur in Nederland.

www.infradata.nl

Interconnect

In 1995 werd Interconnect door de broers Rob en Jeroen Stevens opgericht en uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 80 medewerkers. Het hoofdkantoor van Interconnect is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2006 is daar ook het eerste datacenter gevestigd. In 2011 is het tweede datacenter van Interconnect geopend in Eindhoven. Wij opereren onafhankelijk van derden en maken altijd strategische keuzes die bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten. Ambitieuze jongeren zijn welkom bij ons!

www.interconnect.nl

Intermax

Intermax, de cloud- en managed securityspecialist gelooft dat jouw carrière de sleutel is voor ons succes. De ontwikkelingen in onze branche gaan snel. Jij houdt deze bij om te zorgen dat we onze klanten oplossingen voor de toekomst aanbieden. En dat maakt je werk nu zo leuk. Officieel zijn we een ‘Great Place To Work’. Een organisatie waarbij veel activiteiten naast het werk worden georganiseerd en iedereen elkaar goed kent.

www.intermax.nl

IT Support Groep

Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen, altijd en overal veilig moet kunnen werken. De focus op security, privacy en identity is noodzaak geworden. Cybercriminaliteit zit namelijk écht in een volwassen fase. En werken in de cloud? Hier kunnen we niet meer omheen. De groei van mobiel werken zal nog verder doorzetten en niet meer weg te denken zijn. Als je bij ons komt werken, ben je voorlopig nog niet uitgeleerd.

www.itsupportgroep.nl

Kirema

Kirema Cloud technology ondersteunt organisaties op alle mogelijke manieren bij het inrichten van een betrouwbare, flexibele en veilige IT-omgeving. Een fundament voor een optimaal presterende organisatie. Door het bedenken en implementeren van slimme IT-oplossingen voor de inrichting van uw infrastructuur, zoals een Cloud desktop, Office 365, IP-telefonie en Wi-Fi. Jong talent krijgt alle kansen binnen onze organisatie.

www.kirema.nl

Korton

Korton is al meer dan 20 jaar actief in de ontwikkeling en exploitatie van mobiliteitsoplossingen, ICT-dienstverlening en Cloud services. Wij ondersteunen organisaties, bedrijven en mensen, dit om tijd en geld te besparen en nieuwe innovatieve digitale veranderingen te omarmen. Door de groei die Korton doormaakt, zijn er momenteel veel veranderingen en gaan we als organisatie veel nieuwe uitdagingen tegemoet! Zo gaan we binnenkort verhuizen naar een nieuw pand en zijn we nieuwe markten aan het aanboren. We zijn daarom op zoek naar engineers die goed zelfstandig kunnen werken, met de klant meedenken en initiatief durven nemen! Wat krijg je daarvoor terug? Veel vrijheid, de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe technologieën en 70 gezellige collega’s. We hebben een open en informele cultuur met veel ruimte voor humor.

korton.nl

Lab Digital

Digitale vooruitgang creëren en onze opdrachtgevers hierdoor laten groeien. Hoe dan? Gewoon, door kritisch en vooral met passie te werken aan digitale vraagstukken. Sommigen noemen het partnership. Voor ons is het normaal. User experience als fundament, elegante technologie en innovatieve cloud architectuur. Wij werken constant aan nieuwe mogelijkheden.

Onze focus ligt op UX strategie, (maatwerk) software ontwikkeling en de inzet van slimme cloud architectuur. In de vorm van e-commerce toepassingen, app’s, websites, specialistische maatwerk software en digital consultancy. Onze voorliefde voor cutting edge (open source) technologie zorgt voor wendbaarheid en innovatie. Spreekt dit je aan? Maak dan kennis!

labdigital.nl

Leaseweb

Leaseweb is 'in de clouds' begonnen. Onze Nederlandse oprichters waren 20 jaar geleden nog actief als professionele piloten. Ze begrepen het belang van betrouwbaarheid en internationale connecties. Ze gingen grenzen over. Ook vandaag de dag maakt die visie nog deel uit van ons DNA. Uitgroeien van startup tot internationale speler is nog maar het begin. Leaseweb is een ideale start als je internationaal wilt gaan werken.

www.leaseweb.com

Luna

Luna is één van de langst bestaande Internet Service Providers in de Nederlandse internetmarkt. Wij zijn in 1994 gestart als leverancier van internetverbindingen aan particulieren en het MKB. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot expert op het gebied van Managed Hosting (VMware) en aanbieder van ICT-totaaloplossingen voor de (groot)zakelijke markt. De gehele IT-infrastructuur is in eigen beheer, zodat Luna zo min mogelijk afhankelijk is van derden. Een compacte organisatie die innoveert en waar je veel kunt leren.

luna.nl

Missing Piece

Missing Piece is een organisatie die gespecialiseerd is in ICT Outsourcing. Onze ICT Outsourcing omvat in principe “alles”. Het is een volledige “Server Based Computing” oplossing. Wij zorgen voor alle hardware, software en eventueel netwerkverbindingen die hiervoor benodigd zijn, inclusief telefonie via Skype voor Bedrijven, geïntegreerd in Citrix. Missing Piece richt zich hierbij op het ontwikkelen van nieuwe concepten in de dienstverlening die de bedrijfsprocessen van onze klanten ondersteunen. Wij zien dat steeds meer organisaties de ICT uitbesteden.

Missing Piece groeit mee met alle mooie technologische ontwikkelingen die hier onderdeel van zijn!

Wil jij deel uitmaken van onze enthousiaste club mensen, werken in een prettige en informele werksfeer en meegroeien in de mooie technologische ontwikkelingen? Solliciteer dan bij Missing Piece!

www.missingpiece.nl

New Media 2Day

New Media 2Day is een snel groeiende organisatie met een platte en heldere structuur. Wij helpen

onze klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering. Wij lopen voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice. Je werkt in het dynamische Pand Noord in Amsterdam, waar meer dan 50 van onze klanten gevestigd zijn. Zij lopen regelmatig binnen. Geen dag ziet er hetzelfde uit.

nm2d.nl

Parentix

Parentix is een Cloud Service Provider gespecialiseerd in het hosten van zakelijke software in de cloud. Een jonge, platte en gezonde organisatie met 50 collega’s die werken bij de afdelingen cloud engineering, delivery engineering, software development, marketing en sales. Bij Parentix zijn wij altijd op zoek naar gedreven cloud engineers die graag willen werken bij een leuk en groeiend bedrijf.

www.parentix.nl

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government is een vooruitdenker; een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten. Wij hebben passie voor de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markt creëren we toekomstbestendige oplossingen.

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PinkRoccade Local Government biedt jou een leerwerkplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om te kunnen doorgroeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Sentia

Sentia timmert hard aan de weg. Als één van de snelst groeiende IT-dienstverleners in de Benelux kun je bijna niet meer om ons heen: hier gebeurt het! Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Delft en Gent werken wij hard aan dat wat ons drijft: state-of-the-art IT-infrastructuur voor onze klanten. Jong talent dat met ons meebouwt, is welkom.

sentia.nl

Solvinity

Solvinity is ontstaan uit de fusie van twee succesvolle Nederlandse private cloud specialisten. Met 200 gedreven en leergierige ‘solvineers’ zijn we nu een van de grootste providers van hoogwaardige hosting- en kantoorautomatiseringsoplossingen. Onze mensen zijn IT hosting specialisten met een nieuwsgierige, kritische, ‘smart’ en coachende instelling. Maar een Solvineer beschikt ook over soft skills als empathie en collegialiteit: we zijn allround teamspelers en hechte collega’s.

www.solvinity.com

Sysactive

SysActive is actief als specialist in IT systeembeheer en expert op het gebied van IT-security. Onze kracht is de combinatie van expertise op virtualisatie, security, database beheer (Oracle en PostgreSQL) IT infrastructuur, kantoor automatisering en mobile device management.
We hebben een voorliefde voor open-source oplossingen en gebruiken altijd gerenommeerde hard- en software. We vinden het een uitdaging om jong talent op te leiden tot professionals

www.sysactive.nl

Telindus

Telindus, onderdeel van de Proximus Company, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van IT-infrastructuur oplossingen. Dankzij een hoog certificeringniveau en toegang tot de nieuwste ontwikkelingen, loopt Telindus voorop in de markt. Telindus heeft ruime ervaring met klanten in alle segmenten van de markt. Wij zijn continu op zoek naar IT-specialisten met een commerciële of technische achtergrond. Je moet om kunnen gaan met een veranderende en groeiende organisatie en je hebt een ‘can do’-mentaliteit.

www.telindus.nl

Tredion

Tredion is een jonge, innovatieve enthousiaste en bevlogen ICT-specialist met passie voor het vak. Wij zijn continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren. Nu en in de toekomst.
Met onze automatiseringsoplossingen werken bedrijven efficiënter. Zij realiseren hun doelstellingen en besparen kosten. Zij werken prettig, zonder technische beperkingen. Tredion levert ICT-oplossingen die naadloos aansluiten bij klanten.

www.tredion.nl

True

True is een Nederlandse serviceprovider voor managed web- en werkplekomgevingen. Sinds 2000 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en clouddienstenverlening rondom de digitale werkplek. True wil niet de grootste worden, maar groots zijn in klantgedrevenheid en volledig toegewijd aan het bieden van superieure applicatie hosting- en werkplekdiensten. Met managed webomgevingen richten we ons op e-commerce-bedrijven, online media, webapplicaties en digital- & mediabureaus. Wij zoeken mensen die in iedere werkdag een uitdaging zien.

www.true.nl

Uniserver

Uniserver maakt complexe IT-processen simpel en wil daarin de allerbeste zijn. Die toppositie dwingen we af door ‘gewoon’ te blijven, te doen en te bewijzen. Alleen 100% is voor ons goed genoeg, zelfs als klanten ons al waarderen met een tien. Op deze Uniserver-manier bieden we onze klanten een goede nachtrust in de cloud. Maar ondanks dat veiligheid, stabiliteit en continuïteit ons bestaansrecht is, hebben we het lef om te blijven veranderen. Leer jij met ons mee?

www.uniserver.nl